Horoszkóp
főlap levelezés bemutatkozás linkek fotók játszótér közinformáció szociális tudnivalók híreink

Kinek mit hoz a december?

Kos

A csillagok most fontos szerepet játszanak mindennapjaidban. Erőteljesen arra sarkallhatnak, hogy koncentrálj munkádra ebben a hónapban, ahol szerencsésen alakulnak a dolgok, és anyagilag is jól járhatsz. Családi életedben december elején azonban feszültségek léphetnek fel, talán épp amiatt, hogy sokat dolgozol. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, vagy legalábbis erre törekedni ebben a hónapban, mert kedvesed úgy érezheti, keveset törődsz vele. Ha még keresed az igazit, a hónap végére rálelhetsz…

Kedvező napjaid: 4., 6., 10., 23., 27.

Bika

Az év utolsó havában hajlamossá válhatsz arra, hogy sokkal jobban túlköltekezz a megszokottnál, ezért anyagi ügyekben legyél fokozottan körültekintő! A karácsony nem kell, hogy azt jelentse: költségekbe verem magam! Sok kiadás várható gyermekeddel, vállalkozásoddal vagy hobbyddal kapcsolatban. Szerencsére munkád révén jelentős bevételekre is számíthatsz.

Kedvező napjaid: 7., 9., 14., 16., 26.

Ikrek
Erőteljesen felfokozott, érzelmekkel teli hónap következik. Új szerelemre vagy barátokra találhatsz az év utolsó havában. A külvilág számára vonzó leszel, a kedvesség és jó szándék, amit kisugárzol, hozzád vonzza azokat a személyeket, akiket magad mellett szeretnél tudni. Pénzügyeket illetően azonban készülj fel a vártnál nagyobb kiadásokra. Nehézkes napok várnak rád, csak magadra számíthatsz az anyagi gondok megoldásában. Családod is inkább viszi a pénzt, mint hozza...

Kedvező napjaid: 1., 4., 10, 13., 28.

Rák
Szeretteid, otthonod, családi életed játsszák a főszerepet az év utolsó havában, és éppen erre vágysz. Ha most töröd a fejed valamilyen befektetésen, azt ne siesd el, ráér jövőre is. A hónap közepén úgy érezheted, hogy viharfelhők csapnak össze a fejed felett, mivel rengeteg teher nyomja a válladat és nehéz helytállnod a nehéz mindennapokban. Lazításra lenne most szükséged, arra, hogy a rengeteg feszültséget ne tartsd magadban, hanem engedd el.

Kedvező napjaid: 3., 7., 9., 27., 31.

Oroszlán
Az adventi készülődés alapjaiban rombolhatja szét az elmúlt hónapok nyugalmát, emellett a munka, a család és a mindennapi tennivalók is jobban lekötik a figyelmedet decemberben. Kollégáidra, beosztottaidra vagy épp feletteseidre több figyelmet kell most szánnod. Legyél körültekintő a közlekedésben, mert fokozott balesetveszély áll fenn, különösen a 3.-a és 7.-e közötti időszakban. Sok munkád nem hiábavaló, anyagilag kedvező hónapra számíthatsz, de az esetleges plusz bevételeket ne költsd el azonnal.

Kedvező napjaid: 14., 16., 20., 25., 26., 28.

Szűz
Bármennyire is egyszerűbbnek tűnik homokba dugni a fejed, a csillagok most arra ösztökélhetnek, hogy szánj időt régi ügyeid lezárására. Például, ha bármilyen jellegű tartozásod van, akkor készülj fel arra, hogy ezt ki kell egyenlítened. A pénzügyek – nem mellesleg - egész december folyamán figyelmed középpontjában lesznek. Ne feledkezz el családodról, akiktől akár segítségre is számíthatsz. A váratlanul kínálkozó munkalehetőségeket használd ki, megéri, ha bevállalsz valami kis pluszt!

Kedvező napjaid: 6., 10., 17., 18., 25., 30.

Mérleg
A hónap eleji konstellációk különösen érzelmeidre lesznek igen erős hatással. Mégis összességében kicsit magányosabb leszel december folyamán, mint máskor. A karácsony most nem dob fel, sokat törődsz önmagaddal, akár annak az árán is, hogy baráti és rokoni kapcsolataidat kissé elhanyagolod. Pénzügyeket illetően viszont szerencsés vagy, sokat dolgozol, s ez nem is marad eredménytelenül. De néha érdemes lenne határvonalat húzni a munka és a magánélet között.

Kedvező napjaid: 3., 17., 28., 30., 31.

Skorpió
A december eleji bolygóállások sok erőt és energiát adnak neked. Használd ki, hogy sok külső segítséget kaphatsz a fizikai és a szellemi fejlődéshez. A most következő időszakban barátaid és támogatóid játszanak főszerepet az életedben. Rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg, akik szerencsét és változást hozhatnak életedbe. Amennyiben vállalkozó vagy, anyagi gondjaid lehetnek, ha nem bánsz megfelelően a pénzzel. Nem javasolt semmilyen hitelfelvétel ebben a hónapban.

Kedvező napjaid: 7., 8., 13., 15., 20.

Nyilas
Az elmúlt hónapok nyugalma után most kifejezetten feszült leszel, egészen 22.-ig, ekkor lenyugodnak a kedélyek, visszatalálsz a helyes útra, újra megnyugvás és harmónia költözik életedbe. Az év utolsó napjaiban nagyon vidám, kiegyensúlyozott leszel, így a problémák, melyek válladat nyomják, valamint a családi terhek mellett a munkahelyi feszültségek is szépen megszűnnek. Ha lehetőséged adódik, érdemes kikapcsolódni, külföldi vagy belföldi utazás mindenképpen jót tenne neked.

Kedvező napjaid: 10. 22., 25., 26., 27.

Bak
Bár kellőképpen földhözragadt típus vagy, most változtatáson töröd a fejed. Legyél nagyon körültekintő, mert könnyen elhamarkodottan dönthetsz december folyamán. Összességében Jupiter megsegít, és elsietett döntés esetén is kihúz a bajból. Változtatás iránti igényed jogos, de ez közvetlen környezeteddel konfliktusba sodorhat, melyet nehéz lesz hipp-hopp helyre hozni. Közlekedésben legyél fokozottan körültekintő, főleg utazások során, illetve munkahelyi ügyek intézésénél.

Kedvező napjaid: 2., 6., 11., 14., 20. 24.

Vízöntő
Tűnjön bármilyen hihetetlennek is, de egy kifejezetten szerencsés és egyben kiegyensúlyozott időszakot élsz meg az év utolsó havában, de készülj fel arra, hogy december 4.-e és 7.-e között tartogatnak kellemetlen eseményeket is a csillagok. Ezek inkább munkahelyi és otthoni konfliktusokból adódnak. Ezek eredménye akár költözés vagy munkahelyváltás is lehet szélsőséges esetben. Rokonaiddal kisebb viták, veszekedések adódhatnak, de nem most kellene eldönteni, kinek van igaza, köss békét mihamarabb mindenkivel.

Kedvező napjaid: 8., 12., 15., 20., 25.

Halak
December közepén váratlan nehézséggel kell szembenézned, alaptalan pletykáknak lehetsz kitéve, melyek nagyon elkeseríthetnek. Megeshet, hogy környezetedben néhány személy olyasmiket suttoghat a hátad mögött, amiknek nem örülnél, ha hallanád. Gondolj arra, hogy jól tudsz kommunikálni, használd ezt ki, hogy helyrerázd dolgaid, így a mások által létrehozott kellemetlenséget kivédheted. Szívügyek terén 13.-a után várhatsz változást, új ismeretségeket köthetsz, vagy egy régi ismeretség bukkanhat fel újra...

Kedvező napjaid: 8., 16., 28., 24., 31.

Szatmári Nóra

Forrás: www.ezoterikus.hu

© 2005, lineadigitall
websas.hu

  Creative Commons License