Korbás tanya
főlap levelezés bemutatkozás linkek fotók játszótér közinformáció szociális tudnivalók híreink

Salgótarjáni Lovas Sportegyesület

Adószáma: 18632051-1-12

3104 Salgótarján, Nagymezö út 117.

Képviselöje: Korbássné Bodnár Ilona

A rendszeres sportoláson, felüdülésen, a szabadidő hasznos eltöltésén, a lovaglás megszerettetésén és népszerűsítésén túl, a szervezett sport segítésére 1995-ben hozta létre az egyesület elődjét a Korbáss család.

A lovaglást, a lovas sportot kedvelő gyermekek, diákok, felnőttek, tagok és pártolótagok csatlakozása után a családi kezdeményesből fejlődött ki a mai egyesület.

 

Az egyesület eredményei között szerepelnek a díjugratásban elért szép eredmények. Az egyesület tagjai között van többszörös megyebajnok, a megye legmagasabban kvalifikált versenybírója, pályaépítője. Több fiatal lovas és sikeres lovas-edzők kerültek ki közülük. Az egyik versenyző az egyesületben szerzett kezdeti tapasztalatok után Győrben végzett belovaglói szakon.

 

Több évben szerveztek „Gyermeknapi díjugrás”-t. A színvonalas verseny megtekintésén túl szép környezetben kellemes időtöltést kínált ez a program a gyermekes családok számára, a gyermekek belekóstolhattak a lovaglásba.

Az egyesület nyitott, várja tagjai sorába mindazokat, akik az Alapszabályban meghatározott célokkal egyetértenek. Szeretik, és társként kezelik a lovakat, kellemes társaságban szeretnék élvezni a természetet, a teljes kikapcsolódást, a jó levegőn való tevékenykedést, s elfogadják a lovas sport kihívásait.

© 2005, lineadigitall
websas.hu