SZMN 2007 díjazottjai
főlap levelezés bemutatkozás linkek fotók játszótér közinformáció szociális tudnivalók híreink

„Az igaz segítő az, aki megfogja a kezed,

De a szívedet érinti meg.”

A hagyományokhoz hívem idén is megünnepelték a Szociális Munkások Napját Salgótarjánban

Idén – 2007. november 9-én, 15 órától – , immár 11. alkalommal került sor a Nógrád megye Önkormányzat, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet és a Szociális Igazgatók Magyarországi Egyesülete közös szervezésében a Szociális Munka Napja ünnepségre.

A rendezvényre mint eddig mindig, most is a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Salkaházi Sára termében került sor (Salgótarján, Május 1. út 54).

A Himnusz elhangzása után Sisák Imre, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése Szociális és Egészségügyi Bizottságának elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

Ezt követően Becsó Zsolt, a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke mondott ünnepi beszédet, s adta át a Nógrád Megye Salkaházi Sára Díjat Dr. Fehér Editnek, a balassagyarmati Reménysugár Otthon igazgatójának és a szécsényi Ferences Szegénygondozó Nővérek képviselőnek, Rosu Anna M. Mariannának.

Az ünnepi műsort a Szózat hangjai zárták s az ezt követő állófogadáson a résztvevőknek Demus Iván, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet főigazgató-helyettese mondott pohárköszöntőt.

A SZOCIÁLIS MUNKA NAPJA

meghonosításának hiteles története

Prokai Judit

© 2005, lineadigitall
websas.hu